Inchiriere autocar Bucuresti-Constanta

Efectuam transportul grupurilor organizate de la Bucuresti catre Constanta indiferent de ora sau zi.
Transportul Bucurest-Constanta se desfasoara in cele mai sigure conditii pe Autostrada A2 cu autocare dotate cu aer conditionat.

Obiective turistice Constanta:

CETATATEA ISTRIA – pe malul Lacului Sinoe se afla un important obiectiv turistic al zonei. In partea nordica a peninsulei Istria a fost ridicat in urma cu doua milenii vestitul oras Histria.

MOSCHEEA CONSTANTA – aflata in imediata apropiere a Pietei Ovidiu a fost construita in 1910. Constructia este realizata din beton armat – o raritate pentru acele vremuri.

BISERICA ROMANO-CATOLICA Sf. Anton – construita in stil roman in 1937. Este construita din caramida rosie si are un turn patrat.

ACVARIUL CONSTANTA – a fost inaugurat la 1 mai 1958 ca Primul Acvariu public din Romania. Construit pe faleza Cazinoului adaposteste cca 2000 de pesti din 60 de specii.
ORAR Acvariu: zilnic 9-16 (iarna) , 9-20 (vara)

CAZINOUL CONSTANTA – renumit mai ales pentru faleza din apropiere, cazinoul este un loc de promenada pentru locuitori si turisti.

DELFINARIUL CONSTANTA – este o mare atractie pentru turisti, un loc pe care nici un vizitator al orasului Constanta nu trebuie sa il ocoleasca. Zilnic se desfasoara spectacole unice cu delfini.
ORAR Delfinariu: 9-11-15-17-19-piscina in aer liber (sezon estival) ; 10-13-15-piscina acoperita (extra-sezon)

PLANETARIUL CONSTANTA – este destinat celor ce sunt interesati de astre si constelatii. Beneficiati de explicatiile unui ghid pe tot parcursul vizitarii.

MUZEUL MARINEI ROMANE CONSTANTA – este deschis pe locul fostei Scoli Navale si are un patrimoniu ce in confera statutul de unicat national.
ORAR muzeul marinei: 1mai-1septembrie – marti-duminica 10-18 ; 1sept-1mai – marti-duminica 9-17

Pe langa obiectivele enumerate mai sus se poate vizita si: Muzeul de Arta Constanta, Statuia poetului Ovidiu, bustul lui Mihai Eminescu, Muzeul de Arheologie Constanta, Zidul roman.

Va punem la dispozitie autocare pe ruta Bucuresti – Constanta pentru grupurile organizate. Autocarele sunt disponibile pentru orice rute din tara catre litoral.

Autocarele pot fi inchiriate pentru mai multe zile putandu-se vizita si alte obiective turistice din zona.

Pentru o solicitare de pret va rugam sa ne contactati.